Novosti - Arhiva

ZAPOČELA PODJELA SPREMNIKA ZA RECIKLABILNI OTPAD

U skladu s Uredbom o gospodarenju komunalnim otpadom, koja je stupila na snagu 1. veljače 2018., a kojoj je cilj da do 2020. godine Hrvatska reciklira 50 posto svog otpada, Čistoća d.o.o započela je s podjelom spremnika od 240 l za reciklabilni otpad.

Reciklažni koš

Poštovani korisnici, ukoliko imate otpadne baterije, stare lijekove ili sitni EE otpad (mobiteli, punjači, kabeli i sl.) ubuduće ih možete odložiti u tzv. reciklažni koš postavljen kraj blagajne Čistoće d.o.o.

Obavijest povodom obilježavanja 25. obljetnice VRO "Maslenica '93"

Poštovani korisnici, dana 22.1.2018.g., povodom obilježavanja 25. obljetnice VRO "Maslenica '93", održat će se mimohod koji će prolaziti sljedećim ulicama: Polačišće, Zrinsko-Frankopanska, Petra Svačića, Trga kneza Višeslava, Obala kneza Branimira do Gradskog mosta.

ODLAGANJE NOVOGODIŠNJIH BOROVA I JELKI

Poštovani korisnici naših usluga, molimo Vas da pri odlaganju novogodišnjeg drveća slijedite ove naputke:

Blagdanski raspored odvoza otpada

Poštovani korisnici, dana 1. siječnja 2018. (Nova Godina). neće se vršiti odvoz otpada u sljedećim mjestima: Grad Zadar, Grad Nin, Sukošan, Posedarje, Privlaka, Preko, Sestrunj i Pašman. Odvoz će biti organiziran u idućem terminu prema postojećem rasporedu.

NASMIJEŠENO SUNCE 2017. U RUKE IVICI PILIPOVIĆU

U četvrtak 20. prosinca u Kneževoj palači u Zadru održana je svečana dodjela priznanja gradonačelnika Grada Zadra "Nasmiješeno sunce" za turističku sezonu 2017. godine.

Čestit i blagoslovljen Božić uz najljepše želje u Novoj 2018!

Čestit i blagoslovljen Božić uz najljepše želje u Novoj 2018. godini svim žiteljima Zadra i Zadarske županije žele djelatnici Čistoće d.o.o.!

DJELATNICI ČISTOĆE BRINU O ADVENTU

Za vrijeme Adventa u Zadru, koji traje od 24. studenog 2017., provodi se redovito čišćenje i uklanjanje nastalog otpada.

OTVORENO RECIKLAŽNO DVORIŠTE GAŽENICA

Poštovani sugrađani, obavještavamo Vas da je u Utorak 28. studeni, reciklažno dvorište Gaženica otvoreno za sve korisnike usluga.

EKO OLIMPIJADA

U utorak 10. listopada na Forumu održana je "Eko olimpijada" u kojoj su sudjelovala djeca predškolske dobi.

RECIKLAŽNO DVORIŠTE GAŽENICA USKORO ZAPOČINJE S RADOM

Poštovani korisnici usluga, obavještavamo Vas da je danas 27. rujna, u reciklažnom dvorištu Gaženica izvršena primopredaja objekta.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji