Novosti - Arhiva

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici, u subotu 30. svibnja povodom Dana državnosti, reciklažna dvorišta u Gaženici i Sv. Filipu i Jakovu neće raditi.

PUNTA BAJLO SPREMNA ZA SEZONU

Proteklih dana radnici Čistoće pokosili su i uredili okoliš i plažu na Punti Bajlo.

JAVNI WC-i PONOVNO OTVARAJU SVOJA VRATA

Poštovani sugrađani sukladno povoljnoj epidemiološkoj situaciji te najavi ublažavanja mjera, Čistoća d.o.o. od utorka 12. svibnja 2020. godine omogućuje ponovnu upotrebu javnih WC-a na području Poluotoka s nešto izmijenjenim radnim vremenom.

RADNICI ČISTOĆE I KIŠA ZAJEDNO PERU GRAD

Ordržavanje čistoće javno-prometnih površina, osim čišćenja, podrazumijeva i strojno pranje određenih dijelova grada, naročito onih kojima prolazi veliki broj pješaka.

Dan planeta Zemlje

Ove godine na svoj 50. rođendan Dan planeta Zemlje je u znaku klimatskih promjena i obilježava se pod sloganom "Djelovanje u borbi protiv klimatskih promjena i ublažavanju njihovih posljedica".

NOVO ZA STARO

Ovih dana u tijeku je redovita zamjena dotrajalih ili oštećenih spremnika od 1100 litara za miješani komunalni otpad te ambalažu od papira i kartona.

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici usluga, od ponedjeljka 20. travnja 2020. godine plaćanje svojih obaveza po osnovi primljenih uplatnica za odvoz otpada bez plaćanja provizije opet ćete moći obaviti na blagajni našeg Društva na adresi Stjepana Radića 33, svakog radnog dana od 8.00 do 13.30 h.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Svim žiteljima Zadra i Zadarske županije sretan i blagoslovljen Uskrs žele djelatnici Čistoće d.o.o.!

U VRIJEME ZARAZE NA HIGIJENU TREBA PAZITI VIŠE NO IKAD

U vrijeme zaraze na higijenu treba paziti više no ikad. Osim vlastite, važno je redovito održavati higijenu doma i okoliša u kojem živimo, kako bismo odagnali čak i najmanji mogući rizik za zarazu.

PRANJE ULIČNIH SPREMNIKA OD 1100 LITARA

Ovih je dana započelo pranje uličnih spremnika od 1100 litara za odlaganje komunalnog otpada na području grada Zadra, kao još jedna od preventivnih mjera zaštite zdravlja i okoliša.

AUTOBUSNI KOLODVOR DETALJNO OPRAN I OČIŠĆEN

U okolini u kojoj živimo važno je pojačati higijenske mjere, odnosno čišćenje i pranje javnih površina u gradu.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji