Novosti - Arhiva

"Jedan plastični čep zlata vrijedi"

Kada kišni dan obasja sunce... Tu nam je svjetlost i toplinu danas poklonio Vito Lenkić, mali čovjek velikog srca.

PREVRTLJIVA VELJAČA

Veljača je zanimljivi mjesec – ne naziva se bez razloga prevrtljiva veljača. Često nam donosi brojne vremenske promjene – od hladnih ili kišnih do prekrasnih, sunčanih, toplih dana. I sve se to u kratkom razdoblju može izmijeniti.

OBAVIJEST ZA STANOVNIKE MOLATA

Podjela kompostera

TRG PETRA ZORANIĆA SJAJI KAO PRIJE

Veselih četrdesetak dana Adventa u Zadru je za nama. Poštovani sugrađani i dragi nam gosti nadamo se da ste se lijepo zabavili, te da ste zadovoljni kako su djelatnici Čistoće d.o.o. i ove godine odradili posao iza kulisa Adventskog događanja.

ODLAGANJE NOVOGODIŠNJIH BOROVA I JELKI

Poštovani korisnici naših usluga, molimo Vas da pri odlaganju božićnih drvaca slijedite ove naputke:

Čestit i blagoslovljen Božić uz najljepše želje u Novoj 2020!

Čestit i blagoslovljen Božić uz najljepše želje u Novoj 2020. godini svim žiteljima Zadra i Zadarske županije žele djelatnici Čistoće d.o.o.!

OBAVIJEST KORISNICIMA U OPĆINAMA STARIGRAD, JASENICE, RAŽANAC, PREKO, POLIČNIK, NOVIGRAD I ŠKABRNJA

Poštovani korisnici, u srijedu 25. 12. 2019. g. (Božić) i 01. 01. 2020. g. (Nova godina), Čistoća d.o.o. neće obavljati uslugu odvoza miješanog komunalnog otpada u pojedinim općinama.

Izložba za finale kampanje POGODI PRAVI KOŠ

U petak 20. prosinca s početkom u 10 sati održana je press konferencija povodom otvorenja Završne izložbe u sklopu kampanje POGODI PRAVI KOŠ.

"TURISTIČKO SUNCE 2019." BOŽI VIDIĆU

U srijedu 11. prosinca u Kneževoj palači u Zadru održana je svečana dodjela priznanja gradonačelnika Grada Zadra "Nasmiješeno sunce" za turističku sezonu 2019. godine. Svečanost je započela u 10 sati, a nagrade su uručili gradonačelnik Branko Dukić i direktor Turističke zajednice Mario Paleka.

Uklonjeno još jedno ilegalno odlagalište

Brzom akcijom djelatnici Čistoće uklonili su još jedno od ilegalnih odlagališta na području grada Zadra. Ovaj put na red je došlo ilegalno odlagalište pored Supernove.

Čistoća d.o.o. i ove godine brine o "Adventu"

Djelatnici Čistoće i ove će godine svakodnevno brinuti o čistoći na svim prostorima održavanja Adventa

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji