Novosti - Arhiva

Obavijest mještanima MO Dračevac i MO Ploča

Poštovani korisnici MO Dračevac i MO Ploča, u srijedu 12. prosinca 2018. godine, Čistoća d.o.o. započet će podjelu spremnika za biorazgradivi otpad

ZADAR ZA POREČ, S LJUBAVLJU…

Zadrani su još jednom pokazali da veliko srce i dobra djela ne poznaju granice. Plastične čepove donosili su kroz cijelu godinu, odlučni da isti ne završe u otpadu već da se iskoriste u humanitarne svrhe.

Mobilno reciklažno dvorište u OŠ "Stanovi"

U ponedjeljak 3.12.2018.g. ispred OŠ „ Stanovi“ postavljeno je mobilno reciklažno dvorište - pokretna jedinica koja služi odvojenom prikupljanju i skladištenju manjih količina iskoristivih i drugih vrsta otpada iz kućanstva

Čistoća započela akciju ADVENT

Od subote 1. prosinca službeno je otvoren ovogodišnji Advent

Obavijest mještanima MO Crno

Korisnici koji nisu bili prisutni kod kuće a željeli bi besplatno zaprimiti spremnik za biorazgradivi otpad, mogu se javiti u službu za korisnike i zatražiti spremnik.

Put Stanova - radovi

Poštovani korisnici, zbog radova na dijelu ulice Put Stanova privremeno je onemogućen pristup našim vozilima (autosmećarkama) određenim kućanstvima te pražnjenje njihovih posuda za odlaganje otpada.

Autobusne postaje kao nove

Počela je nova školska godina, stoga učinimo odlazak i dolazak naših školaraca, njihovih roditelja i svih naših sugrađana ugodnijim, bar što se tiče čekanja na autobusnim postajama.

Umiveni Pozdrav suncu i Zadarske orgulje

Jutros su djelatnici Čistoće d.o.o. osvježili dva bisera zadarske arhitekture.

Davis cup: gem/set/match

Možda vam je promaklo, na Davis cup-u cijelo vrijeme bili su prisutni momci u narančastom.

Odvoz otpada za vrijeme održavanja "DAVIS CUP"-a

Zbog održavanja teniskog turnira „Davis Cup“ u Zadru, u vremenu od 14.9. do 16.9.2018. godine, te privremene regulacije prometa ulicama Slavka Perovića i Edvina Androvića, usluga prikupljanja miješanog komunalnog otpada te plastike i papira, obavljati će se prema rasporedu odvoza, u jutarnjim satima i to:

ZADAR JE LIJEP KOLIKO JE ČIST

Nakon svih fešti, ranom zorom na teren su izašli vrijedni djelatnici „Čistoće“ i grad dotjerali kako bi se svi mi složili s onom „Zadar je lijep koliko je čist“.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji