Novosti - Arhiva

U PETRČANIMA NEVERA UČINILA SVOJE

Jutros nakon obilnih kiša i nevremena, radnici Čistoće uklonili su naneseno žalo i počistili obalu u Petrčanima.

UKLONJENO ILEGALNO ODLAGALIŠTE NA BOKANJCU

Još jednom radnici Čistoće uklonili su jedno od ilegalnih odlagališta na području grada Zadra. Ovaj put na red je došlo ilegalno odlagalište na Bokanjcu.

SPREMNICI ZA RECIKLABILNI OTPAD

Dana 21. rujna 2020. Čistoća d.o.o započet će s podjelom spremnika od 1100 l za reciklabilni otpad po svim mjesnim odborima na području Zadra.

ČISTE LUKE, ČISTO MORE

U sklopu projekta unutar inicijative "Zajedno protiv morskog otpada", pod nazivom "Čiste luke, čisto more!, 22. i 23. kolovoza 2020. na Istu je održana akcija čišćenja podmorja.

U SUKOŠANU I STARIGRADU NOVI SPREMNICI ZA RECIKLABILNI OTPAD

Početkom ovog tjedna u Starigradu i Sukošanu postavljeni spremnici za odlaganje reciklabilnog otpada. Papir, staklo, tekstil.. vrste su koje se mogu ponovno iskoristiti i nikako im nije mjesto na odlagalištu.

OBAVIJEST KORISNICIMA S PODRUČJA OPĆINE SVETI FILIP I JAKOV

Poštovani korisnici s područja Općine Sveti Filip i Jakov, nakon što su otklonjene tehničke poteškoće reciklažno dvorište opet je otvoreno.

SKUPA CIJENA NEODGOVORNOSTI POJEDINIH SUGRAĐANA

Poštovani sugrađani i korisnici usluga Čistoće d.o.o., želimo ovim putem ukazati na opetovano neodgovorno ponašanje pojedinaca u našem društvu koji besramno ostavljaju „GLOMAZNI OTPAD“ na mjestima koja nisu za to predviđena.

OBAVIJEST KORISNICIMA S PODRUČJA OPĆINE SVETI FILIP I JAKOV

Poštovani korisnici s područja Općine Sveti Filip i Jakov, zbog tehničkih poteškoća reciklažno dvorište biti će privremeno zatvoreno.

BURA I PLASTIČNE VREĆICE

Bura je noćas iznenadila silinom i područje oko Odlagališta „okitila“ plastičnim vrećicama, no brzom intervencijom radnika Čistoće d.o.o. područje je dovedeno u red.

U DV TRATINČICA BRINU O ZDRAVLJU I OKOLIŠU

I uslijed aktualne epidemiološke situacije djeca DV Tratinčica brinu o svom zdravlju, prirodi i okolišu. Direktor Dragan Maračić mladim se ekolozima posebno zahvalio na svemu što čine kako bi okoliš održali čistim i zdravim.

Teniski turnir "Adria Tour" može početi

Radnici Čistoće d.o.o. ovih su dana temeljito uredili i pokosili područje oko ŠC Višnjik tako da je sve spremo za održavanje Adria Toura-a.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji