Novosti - Arhiva

KAKO POPUNITI IZJAVU O NAČINU KORIŠTENJA JAVNE USLUGE PRIKUPLJANJA MIJEŠANOG KOMUNALNOG I BIORAZGRADIVOG KOMUNALNOG OTPADA

Poštovani korisnici, Nedavno ste od Čistoće d.o.o. zaprimili „Izjavu o načinu korištenja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada.

NAŠI DRAGI GOSTI: UČENICI 1. e RAZREDA OŠ BARTULA KAŠIĆA

„Stvarajte sebi lijepe uspomene. One nemaju cijenu.“

Šume Musapstan i Kožino očišćene od 55,84 tone otpada

Apeliramo na građane da otpad ne odbacuju na mjesta koja za to nisu predviđena te naglašavamo da ga mogu BESPLATNO odložiti u reciklažnim dvorištima Gaženica i Diklo te u mobilnom reciklažnom dvorištu

HVALA DJECI DV "ORKULICE" IZ SALI, DJECI IZ PODRUČNE ŠKOLE ZATON I EKO SKUPINI "PČELICE" IZ OŠ.Š.K.BENJE

„Duša ozdravi kad je s djecom.” (Dostojevski)

„KREATIVAN GRAD“ NA KALELARGI

U sklopu dugogodišnje uspješne suradnje Čistoće d.o.o. i Prirodoslovno-grafičke škole svake godine sudjelujemo u ekološko-edukativnoj manifestaciji koju organiziraju.

ĆAKULA O OTPADU S UČENICIMA 4.a i 4.d OŠ. Š. BUDINIĆA

Mi smo imali pitanja, a učenici odgovore. I zaslužili su svi ocjenu odličan!

Održan treći seminar za predstavnike jedinica lokalne samouprave

Zadar, 9. travnja 2018. – U ponedjeljak, 9. travnja u vijećnici Grada Zadra tvrtka Eko d.o.o. za gospodarenje otpadom Zadarske županije održala je treći seminar za predstavnike jedinica lokalne samouprave s područja obuhvata budućeg Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Svim žiteljima Zadra i Zadarske županije sretan i blagoslovljen Uskrs žele djelatnici Čistoće d.o.o.!

Novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta Gaženica

Poštovani, potaknuti saznanjima o velikom interesu za odlaganje iskoristivog i problematičnog otpada u reciklažnom odlagalištu u Gaženici, odlučili smo produžiti radno vrijeme kako bismo se prilagodili vremenskim mogućnostima svojih korisnika.

DONESI ČEP ZA SKUPI LIJEK

Pozivamo sve naše sugrađane da se uključe u akciju kojom možemo ne samo smanjiti količinu otpada nego i pomoći onima kojima je to potrebno.

„ZVJEZDICE“ I „RIBICE" IZ DV „GRIGOR VITEZ“ U POSJETI RD GAŽENICA

U petak 9. ožujka 2018. mali predškolci DV „ Grigor Vitez“ sa svojim su odgajateljicama posjetili reciklažno dvorište Gaženica .

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji