Novosti - Arhiva

„KREATIVAN GRAD“ NA KALELARGI

U sklopu dugogodišnje uspješne suradnje Čistoće d.o.o. i Prirodoslovno-grafičke škole svake godine sudjelujemo u ekološko-edukativnoj manifestaciji koju organiziraju.

ĆAKULA O OTPADU S UČENICIMA 4a OŠ. Š. BUDINIĆA

Zadovoljstvo nam izaziva pomisao da ćemo jednog dana imati ekološki osviještenu generaciju koja će čuvati sva bogatstva planeta Zemlje i uživati u njima ne samo 22.travnja već svaki dan u godini.

KAKO POPUNITI IZJAVU O NAČINU KORIŠTENJA JAVNE USLUGE PRIKUPLJANJA MIJEŠANOG KOMUNALNOG I BIORAZGRADIVOG KOMUNALNOG OTPADA

Poštovani korisnici, Nedavno ste od Čistoće d.o.o. zaprimili „Izjavu o načinu korištenja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada.

Održan treći seminar za predstavnike jedinica lokalne samouprave

Zadar, 9. travnja 2018. – U ponedjeljak, 9. travnja u vijećnici Grada Zadra tvrtka Eko d.o.o. za gospodarenje otpadom Zadarske županije održala je treći seminar za predstavnike jedinica lokalne samouprave s područja obuhvata budućeg Centra za gospodarenje otpadom Biljane Donje.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Svim žiteljima Zadra i Zadarske županije sretan i blagoslovljen Uskrs žele djelatnici Čistoće d.o.o.!

Novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta Gaženica

Poštovani, potaknuti saznanjima o velikom interesu za odlaganje iskoristivog i problematičnog otpada u reciklažnom odlagalištu u Gaženici, odlučili smo produžiti radno vrijeme kako bismo se prilagodili vremenskim mogućnostima svojih korisnika.

DONESI ČEP ZA SKUPI LIJEK

Pozivamo sve naše sugrađane da se uključe u akciju kojom možemo ne samo smanjiti količinu otpada nego i pomoći onima kojima je to potrebno.

„ZVJEZDICE“ I „RIBICE" IZ DV „GRIGOR VITEZ“ U POSJETI RD GAŽENICA

U petak 9. ožujka 2018. mali predškolci DV „ Grigor Vitez“ sa svojim su odgajateljicama posjetili reciklažno dvorište Gaženica .

ZAPOČELA PODJELA SPREMNIKA ZA RECIKLABILNI OTPAD

U skladu s Uredbom o gospodarenju komunalnim otpadom, koja je stupila na snagu 1. veljače 2018., a kojoj je cilj da do 2020. godine Hrvatska reciklira 50 posto svog otpada, Čistoća d.o.o započela je s podjelom spremnika od 240 l za reciklabilni otpad.

Reciklažni koš

Poštovani korisnici, ukoliko imate otpadne baterije, stare lijekove ili sitni EE otpad (mobiteli, punjači, kabeli i sl.) ubuduće ih možete odložiti u tzv. reciklažni koš postavljen kraj blagajne Čistoće d.o.o.

Obavijest povodom obilježavanja 25. obljetnice VRO "Maslenica '93"

Poštovani korisnici, dana 22.1.2018.g., povodom obilježavanja 25. obljetnice VRO "Maslenica '93", održat će se mimohod koji će prolaziti sljedećim ulicama: Polačišće, Zrinsko-Frankopanska, Petra Svačića, Trga kneza Višeslava, Obala kneza Branimira do Gradskog mosta.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji