Novosti - Arhiva

U SUKOŠANU I STARIGRADU NOVI SPREMNICI ZA RECIKLABILNI OTPAD

Početkom ovog tjedna u Starigradu i Sukošanu postavljeni spremnici za odlaganje reciklabilnog otpada. Papir, staklo, tekstil.. vrste su koje se mogu ponovno iskoristiti i nikako im nije mjesto na odlagalištu.

OBAVIJEST KORISNICIMA S PODRUČJA OPĆINE SVETI FILIP I JAKOV

Poštovani korisnici s područja Općine Sveti Filip i Jakov, nakon što su otklonjene tehničke poteškoće reciklažno dvorište opet je otvoreno.

SKUPA CIJENA NEODGOVORNOSTI POJEDINIH SUGRAĐANA

Poštovani sugrađani i korisnici usluga Čistoće d.o.o., želimo ovim putem ukazati na opetovano neodgovorno ponašanje pojedinaca u našem društvu koji besramno ostavljaju „GLOMAZNI OTPAD“ na mjestima koja nisu za to predviđena.

OBAVIJEST KORISNICIMA S PODRUČJA OPĆINE SVETI FILIP I JAKOV

Poštovani korisnici s područja Općine Sveti Filip i Jakov, zbog tehničkih poteškoća reciklažno dvorište biti će privremeno zatvoreno.

BURA I PLASTIČNE VREĆICE

Bura je noćas iznenadila silinom i područje oko Odlagališta „okitila“ plastičnim vrećicama, no brzom intervencijom radnika Čistoće d.o.o. područje je dovedeno u red.

U DV TRATINČICA BRINU O ZDRAVLJU I OKOLIŠU

I uslijed aktualne epidemiološke situacije djeca DV Tratinčica brinu o svom zdravlju, prirodi i okolišu. Direktor Dragan Maračić mladim se ekolozima posebno zahvalio na svemu što čine kako bi okoliš održali čistim i zdravim.

Teniski turnir "Adria Tour" može početi

Radnici Čistoće d.o.o. ovih su dana temeljito uredili i pokosili područje oko ŠC Višnjik tako da je sve spremo za održavanje Adria Toura-a.

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici, u subotu 30. svibnja povodom Dana državnosti, reciklažna dvorišta u Gaženici i Sv. Filipu i Jakovu neće raditi.

PUNTA BAJLO SPREMNA ZA SEZONU

Proteklih dana radnici Čistoće pokosili su i uredili okoliš i plažu na Punti Bajlo.

JAVNI WC-i PONOVNO OTVARAJU SVOJA VRATA

Poštovani sugrađani sukladno povoljnoj epidemiološkoj situaciji te najavi ublažavanja mjera, Čistoća d.o.o. od utorka 12. svibnja 2020. godine omogućuje ponovnu upotrebu javnih WC-a na području Poluotoka s nešto izmijenjenim radnim vremenom.

RADNICI ČISTOĆE I KIŠA ZAJEDNO PERU GRAD

Ordržavanje čistoće javno-prometnih površina, osim čišćenja, podrazumijeva i strojno pranje određenih dijelova grada, naročito onih kojima prolazi veliki broj pješaka.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji