Novosti - Arhiva

"TURISTIČKO SUNCE 2019." BOŽI VIDIĆU

U srijedu 11. prosinca u Kneževoj palači u Zadru održana je svečana dodjela priznanja gradonačelnika Grada Zadra "Nasmiješeno sunce" za turističku sezonu 2019. godine. Svečanost je započela u 10 sati, a nagrade su uručili gradonačelnik Branko Dukić i direktor Turističke zajednice Mario Paleka.

Uklonjeno još jedno ilegalno odlagalište

Brzom akcijom djelatnici Čistoće uklonili su još jedno od ilegalnih odlagališta na području grada Zadra. Ovaj put na red je došlo ilegalno odlagalište pored Supernove.

Čistoća d.o.o. i ove godine brine o "Adventu"

Djelatnici Čistoće i ove će godine svakodnevno brinuti o čistoći na svim prostorima održavanja Adventa

ZADAR ZA ČAKOVEC, S LJUBAVLJU…

Dragi sugrađani, dragi prijatelji, uz trud koji ulažete za očuvanje prirode, zaštitu okoliša i odgovorno ponašanje u postupanju s otpadom, još ste jednom dokazali da ne zaboravljate na one kojima je pomoć potrebna.

„Plastic Planet – NO!“

Od 11. listopada do 20. listopada 2019. godine u Šibeniku se održava razmjena mladih u okviru ERASMUS+ programa. Naziv ovogodišnjeg projekta je "Plastic Planet - NO!". Nositelj projekta je Lokalna akcijska grupa „More 249“ (LAG „More 249“), a ovogodišnja razmjena mladih treći je projekt odobren LAG-u „More 249“.

ODLUKA O PONIŠTENJU JAVNOG POZIVA ZA OTKUP RECIKLABILNOG OTPADA

NA KALELARGI „AKCIJA ŽVAKE“

Jutros su djelatnici Čistoće brzom akcijom prije svitanja očistili Kalelargu od neugodnih i tvrdokornih žvakaćih guma

Obavijest o radnom vremenu Reciklažnih dvorišta za Dan neovisnosti

Poštovani korisnici, sutra 08. listopada povodom Dana neovisnosti Reciklažna dvorišta u Diklu i Gaženici radit će od 06:00 do 16:00 h. Hvala na razumijevanju.

AKCIJA ČIPIRANJA U MO NOVI BOKANJAC

U ponedjeljak 16. rujna 2019. godine na području MO Novi Bokanjac, Čistoća d.o.o. započet će s postavljanjem RFID transpondera (čipova) na spremnike za miješani komunalni otpad (zeleni spremnik)

ODLUKA O PONIŠTENJU JAVNOG NATJEČAJA

Čistoća d.o.o., Zadar je dana 24. lipnja 2019. godine u dnevnim novinama "Zadarski list" objavila Javni poziv za preuzimanje i zbrinjavanje biorazgradivog otpada. Javno otvaranje ponuda održalo se 08. srpnja 2019. godine u prostorijama Čistoće d.o.o., Zadar.

"BIGBELLY" NA BRANIMIROVOJ OBALI

Zadarska Čistoća postavila je prvi tzv „pametni spremnik“ u gradu. Najsuvremeni spremnik za otpad kakav imaju svi najveći gradovi u svijetu, postavljen je u Zadru pored Gradskog mosta prema Poluotoku.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji