Novosti - Arhiva

Autobusne postaje kao nove

Počela je nova školska godina, stoga učinimo odlazak i dolazak naših školaraca, njihovih roditelja i svih naših sugrađana ugodnijim, bar što se tiče čekanja na autobusnim postajama.

Umiveni Pozdrav suncu i Zadarske orgulje

Jutros su djelatnici Čistoće d.o.o. osvježili dva bisera zadarske arhitekture.

Davis cup: gem/set/match

Možda vam je promaklo, na Davis cup-u cijelo vrijeme bili su prisutni momci u narančastom.

Odvoz otpada za vrijeme održavanja "DAVIS CUP"-a

Zbog održavanja teniskog turnira „Davis Cup“ u Zadru, u vremenu od 14.9. do 16.9.2018. godine, te privremene regulacije prometa ulicama Slavka Perovića i Edvina Androvića, usluga prikupljanja miješanog komunalnog otpada te plastike i papira, obavljati će se prema rasporedu odvoza, u jutarnjim satima i to:

Obavijest o otpisu dugova fizičkim osobama

Dana 21. srpnja 2018.g. stupio je na snagu Zakon o otpisu dugova fizičkim osobama (Nar. Nov., br. 62/18) čija je tendencija poduzimati mjere radi zaštite socijalno ugroženih kategorija svih građana.

ZADAR JE LIJEP KOLIKO JE ČIST

Nakon svih fešti, ranom zorom na teren su izašli vrijedni djelatnici „Čistoće“ i grad dotjerali kako bi se svi mi složili s onom „Zadar je lijep koliko je čist“.

ČISTOĆA S VATRENIMA ODRADILA I POLUFINALE

Poput vatrenih u Moskvi, djelatnici Čistoće ušli u finale Svjetskog prvenstva.

PREMUDA I PUNTA BAJLO UREĐENI ZA TURISTIČKU SEZONU

Proteklih dana djelatnici Čistoće sudjelovali su u akciji košnje i uređenja okoliša i plaža na otoku Premudi i Punti Bajlo.

LUDIJADA I ČETVRTFINALE RIJEŠENI, ČISTOĆA SPREMNA ZA POLUFINALE

Da se Zadrani znaju zabaviti nije nikakva tajna, međutim nakon slavlja sljedeće jutro u novi dan vole zakoračiti kroz čist i uredan grad.

Reciklažna dvorišta otvorena i nedjeljom

Od 8. srpnja 2018. godine RD Gaženica i RD Diklo nedjeljom otvoreni od 10:00 do 17:00 sati.

KAKO POPUNITI IZJAVU O NAČINU KORIŠTENJA JAVNE USLUGE PRIKUPLJANJA MIJEŠANOG KOMUNALNOG I BIORAZGRADIVOG KOMUNALNOG OTPADA

Poštovani korisnici, Nedavno ste od Čistoće d.o.o. zaprimili „Izjavu o načinu korištenja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji