Novosti - Arhiva

PRANJE ULIČNIH SPREMNIKA OD 1100 LITARA

Ovih je dana započelo pranje uličnih spremnika od 1100 litara za odlaganje komunalnog otpada na području grada Zadra, kao još jedna od preventivnih mjera zaštite zdravlja i okoliša.

AUTOBUSNI KOLODVOR DETALJNO OPRAN I OČIŠĆEN

U okolini u kojoj živimo važno je pojačati higijenske mjere, odnosno čišćenje i pranje javnih površina u gradu.

OBAVIJEST O ODGODI NOVOG NAČINA NAPLATE ODVOZA OTPADA

Zbog situacije uzrokovane pandemijom Covid-19 odgođa se uvođenje novog načina naplate odvoza otpada ( 3 + 3 mjeseca).

ČISTOĆA DOBRO OFREGALA GRADSKI MOST

I „Gradski most“ našao se na „udaru“ pojačanih aktivnosti čišćenja i pranja ulica djelatnika Čistoće d.o.o. na području Grada Zadra uslijed aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa

ZBOG KORONAVIRUSA POJAČANO ČIŠĆENJE I PRANJE NA POLUOTOKU

Uslijed aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa djelatnici Čistoće d.o.o. su pojačali aktivnosti čišćenja i pranja ulica na području Poluotoka pogotovo na prilazima ljekarni i trgovina.

RECIKLAŽNA DVORIŠTA OTVORENA ZA KORISNIKE

Poštovani korisnici od 23. 03. 2020. godine RECIKLAŽANA DVORIŠTA otvorena su po posebnim uvjetima i s izmjenjenim radnim vremenom

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici usluga, temeljem preporuka stručnih službi o mjerama zaštite uslijed aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa, na dva tjedna se obustavlja direktan rad sa strankama u službenim prostorijama Čistoće d.o.o.

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici, s obzirom na trenutačnu situaciju vezanu za koronavirus i njegovo širenje privremeno se zatvaraju sva RECIKLAŽNA DVORIŠTA.

VAŽNA OBAVIJEST

S obzirom na trenutačnu situaciju vezanu uz koronavirus i njegovo širenje, privremeno se obustavljaju posjete djece vrtičke i školske dobi društvu Čistoća d.o.o..

PUNO SREĆE NA JEDNOM MJESTU

Učenici 1.c,1.e, 2.a i 2.d OŠ Šime Budinića razveselili su nas posjetom i donesenim čepovima jer, kako kažu, kad pomažemo drugima osjećamo sreću. Ovaj je put bilo puno sreće na jednom mjestu.

"Jedan plastični čep zlata vrijedi"

Kada kišni dan obasja sunce... Tu nam je svjetlost i toplinu danas poklonio Vito Lenkić, mali čovjek velikog srca.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji