Novosti - Arhiva

Potpisan RECIRCLE, projekt vrijedan 2,32 milijuna eura

Čistoća d.o.o. vodeći je partner na projektu RECIRCLE kojim će se, između ostalog, nabaviti vozila i oprema za odvojeno prikupljanje otpada, s ciljem jačanje kapaciteta sustava gospodarenja otpadom zajedničkom implementacijom načela kružnog i resursno učinkovitog gospodarstva.

SURADNJA ČISTOĆE I ZADARSKOG AZILA ZA DRAGE NJUŠKICE

Čistoća d.o.o., u suradnji sa Zadarskim azilom, organizira prikupljanje otpadnog tekstila za potrebe štićenika Azila.

WINGS FOR LIFE WORLD RUN I ČISTOĆA d.o.o.

Wings for Life World Run, humanitarno-trkački spektakl, i ove je godine održan u Zadru. Uz organizatore i trkače, sve ove godine svoj izuzetno važan doprinos daju i radnici Čistoće d.o.o.

TRAŽITE POSAO? POSTANITE ČLAN NAŠEG TIMA!

Ako želite biti dio motiviranog tima koji ostvaruje izvrsne rezultate, te svojim radom pridonijeti u daljnjem uspjehu organizacije, postanite član našeg tima.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Svim žiteljima Zadra i Zadarske županije sretan i blagoslovljen Uskrs žele djelatnici Čistoće d.o.o.!

ADVANCE foodwaste platforma

Čistoća d.o.o. pridruženi je partner Grada Zadra u projektu ADVANCE - Unaprjeđenje kružnog gospodarstva u gradovima/općinama, financiranom iz EU programa Erasmus+.

ODLAGANJE NOVOGODIŠNJIH BOROVA I JELKI

Poštovani korisnici naših usluga, molimo Vas da pri odlaganju božićnih drvaca slijedite ove naputke:

OBAVIJEST O POČETKU OTKUPA AMBALAŽE IZ SUSTAVA POVRATNE NAKNADE

Poštovani korisnici, obavještavamo Vas da je Čistoća d.o.o. u sklopu reciklažnog dvorišta u Gaženici, počela s otkupom ambalaže iz sustava povratne naknade.

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici, u ponedjeljak 25. prosinca 2023. godine (Božić) i 1. siječnja 2024. godine (Nova godina) Društvo Čistoća d.o.o. neće obavljati uslugu odvoza miješanog komunalnog i reciklabilnog otpada.

DAJ RUKU ZA ČISTE JAZINE

U subotu 2. rujna 2023., u organizaciji Zajednice tehničke kulture Zadarske županije i Ronilačkog kluba "Sveti Roko" Bibinje, održana je ekološka akcija „Daj ruku za čiste Jazine" u kojoj je sudjelovala i Čistoća d.o.o.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Svim žiteljima Zadra i Zadarske županije sretan i blagoslovljen Uskrs žele djelatnici Čistoće d.o.o.! Vaša Čistoća

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji