Novosti - Arhiva

OBAVIJEST KORISNICIMA ODLAGALIŠTA OTPADA

Poštovani korisnici odlagališta otpada, od petka 14. svibnja od 9:00h do ponedjeljka 17. svibnja u 6:00h, zbog ugradnje nove elektroničke mosne vage, odlagalište otpada bit će zatvoreno. Hvala na razumijevanju.

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici, u subotu 1. svibnja povodom Praznika rada, reciklažna dvorišta u Diklu, Gaženici, Sv. Filipu i Jakovu i Novigradu neće raditi.

DAN PLANETA ZEMLJE

Dan planeta Zemlje obilježava se već više od 50 godina, a svake godine ima svoj slogan i cilj - ovogodišnji je "Obnovimo našu Zemlju".

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Svim žiteljima Zadra i Zadarske županije sretan i blagoslovljen Uskrs žele djelatnici Čistoće d.o.o.!

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici u ponedjeljak 5. travnaja (Uskrsni ponedjeljak) sva reciklažna dvorišta bit će zatvorena.

JAVNA PRODAJA OSNOVNIH SREDSTAVA

Na temelju Odluke direktora društva od 18. veljače 2020. Godine broj D-21/20 te Zaključka Nadzornog odbora od 28. veljače 2020. godine broj: D-25/20, Čistoća d.o.o. - Zadar

OBAVIJEST KORISNICIMA S PODRUČJA OPĆINE SVETI FILIP I JAKOV

Poštovani korisnici s područja Općine Sveti Filip i Jakov, od ponedjeljka 29. ožujka do subote 10. travnja reciklažno dvorište radit će samo ujutro.

Zasadi stablo, ne budi panj

Suradnjom Dječjeg vrtića Sunce i Čistoće d.o.o. novim je stablima obogaćen okoliša vrtića.

OBAVIJEST KORISNICIMA S PODRUČJA OPĆINE SVETI FILIP I JAKOV

Poštovani korisnici s područja Općine Sveti Filip i Jakov, od utorka 9. ožujka do subote 20. ožujka reciklažno dvorište radit će samo ujutro.

Mendulice naši superjunaci

Djeca iz DV Višnjik, grupa Mendulice, prerušeni u ono što žele biti bar na jedan dan, na „čarobnim kolicima“ dovezli su nam pune vreće plastičnih čepova.

UZ LIJEPU RIJEČ SE SVE LAKŠE RIJEŠI!

Često naglašavamo kako nam je za uspješan rad izuzetno važna kvalitetna komunikacija s korisnicima. Svakodnevan trud na njenom poboljšanju ponekad rezultira dopisom koji smo nedavno zaprimili.

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji