Novosti - Arhiva

OBAVIJEST KORISNICIMA S PODRUČJA OPĆINE SVETI FILIP I JAKOV

Poštovani korisnici s područja Općine Sveti Filip i Jakov, od petka 19. studenog do utorka 30. studenog reciklažno dvorište radit će samo ujutro.

MALENA DOBROČINSTVA VELIKA SU ZA ONE KOJI IH DOBIVAJU U PRAVI ČAS

Zadar za Čakovec, s ljubavlju! 2150 kg plastičnih čepova odvezeno je u UOLL Čakovec.

72 SATA BEZ KOMPROMISA

Po peti put akcija ’72 sata bez kompromisa’ pod motom ‘Budi promjena’ održala se od 15. do 18. listopada u Zadru. Projekt je istovremeno organiziran u deset europskih zemalja, a u Hrvatskoj u 14 gradova i jednoj općini.

Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada za Čistoću d.o.o. Zadar

Projekt sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014-2020“

ODRŽANA TRIBINA „TEHNOLOŠKE MOGUĆNOSTI ODVOJENOG PRIKUPLJANJA OTPADA“

Dana 17. lipnja 2021. godine Čistoća d.o.o. i Udruga „Eko-Zadar“ organizirali su javnu tribinu u velikoj dvorani hotela Kolovare s početkom u 11:00 sati.

OČISTIMO GRADSKA KUPALIŠTA

Dana 12.06.2021. suradnjom Čistoće d.o.o. i RK Sv.Roko iz Bibinja organizirana je akcija čišćenja podmorja i obale na području od Marine Borik do svjetionika na Puntamici.

OBAVIJEST ZA KORISNIKE USLUGA U ULICI PUT PLOČE

Poštovani korisnici u ulici Put Ploče, zbog radova te nemogućnosti prolaska naših vozila, na početku i na kraju ulice postavljeni su spremnici od 1100 litara. Molimo vas da do završetka radova koristite novopostavljene spremnike radi neometanog odvoza otpada.

OBAVIJEST KORISNICIMA USLUGA U MO NOVI BOKANJAC

Poštovani korisnici u MO Novi Bokanjac, zbog opsežnih radova te nemogućnosti prolaska naših vozila, na pojedinim lokacijama postavljeni su spremnici od 1100 litara. Molimo vas da do završetka radova koristite novopostavljene spremnike radi neometanog odvoza otpada.

OBAVIJEST KORISNICIMA ODLAGALIŠTA OTPADA

Poštovani korisnici odlagališta otpada, od petka 14. svibnja od 9:00h do ponedjeljka 17. svibnja u 6:00h, zbog ugradnje nove elektroničke mosne vage, odlagalište otpada bit će zatvoreno. Hvala na razumijevanju.

OBAVIJEST KORISNICIMA

Poštovani korisnici, u subotu 1. svibnja povodom Praznika rada, reciklažna dvorišta u Diklu, Gaženici, Sv. Filipu i Jakovu i Novigradu neće raditi.

DAN PLANETA ZEMLJE

Dan planeta Zemlje obilježava se već više od 50 godina, a svake godine ima svoj slogan i cilj - ovogodišnji je "Obnovimo našu Zemlju".

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji