Novosti Natrag na popis novosti

KAKO POPUNITI IZJAVU O NAČINU KORIŠTENJA JAVNE USLUGE PRIKUPLJANJA MIJEŠANOG KOMUNALNOG I BIORAZGRADIVOG KOMUNALNOG OTPADA

Poštovani korisnici,

Nedavno ste od Čistoće d.o.o. zaprimili „Izjavu o načinu korištenja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog i biorazgradivog komunalnog otpada.

S obzirom na mnoge upite i nesnalaženja samih korisnika u prilogu ćemo vam kroz ilustraciju pokušati pomoći prilikom popunjavanja same izjave.

Na lijevoj strani stupca izjave nalaze se podaci iz baze korisnika Čistoće d.o.o., desnu stranu izjave popunjava korisnik u slučaju da ima nekakvih promjena.

Točka 7. odnosi se na mogučnost kompostiranja, korisnici u obiteljskim kućama ako žele kompostirati zaokružit će DA te će tako imati priliku proizvoditi vlastiti humus.

Ukoliko ne žele kompostirati zaokružit će NE kao i korisnici u stambenim zgradama i bit će im dodijeljeni spremnici za odvoz biorazgradivog otpada.

Ako korisnik smatra da su podaci iz lijevog stupca izjave točni samu izjavu nije potrebno dostavljati Čistoći d.o.o..  

 

Vezana fotogalerija

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji