Novosti Natrag na popis novosti

"TURISTIČKO SUNCE 2019." BOŽI VIDIĆU

U srijedu 11. prosinca u Kneževoj palači u Zadru održana je svečana dodjela priznanja gradonačelnika Grada Zadra "Nasmiješeno sunce" za turističku sezonu  2019. godine.

Svečanost je započela u 10 sati, a nagrade su uručili gradonačelnik Branko Dukić i direktor Turističke zajednice Mario Paleka.

U kategoriji NAJBOLJI ČISTAČ nagradu je dobio gospodin Božo Vidić, djelatnik Čistoće d.o.o.

Božo Vidić  rođen je 4. siječnja 1968. god. u Prkosu, gdje i danas živi s obitelji.

Prvi je put u Čistoći zaposlen 1991. godine. Domovinski rat i Božino sudjelovanje u njemu razlog je prekida radnog odnosa na određeno vrijeme. Nakon toga ponovo se vraća u Čistoću gdje obavlja razne poslove unutar tehničkog sektora.

Na svakom je radnom mjestu  uvijek do izražaja došla njegova temeljitost i odgovornost prema zadanom poslu.

Vrijedan je i odgovoran djelatnik koji svoj posao obavlja profesionalno i na kojeg se u svakoj situaciji može računati. Cijenjen  je u radnoj sredini, ljubazan, miran i otvoren za svaku vrstu komunikacije.

Božo Vidić svojim svakodnevnim radom doprinosi da ulice Zadra budu čiste i uredne, a uz to uvijek je na raspolaganju brojnim domaćim i stranim turistima koji od njega traže i dobiju brojne informacije koje su im potrebne.

Vezana fotogalerija

Monografija

“Zadar je lijep koliko je čist“

Recikliranjem jedne staklene boce uštedjet ćemo energiju potrebnu žarulji od 60W da svijetli 4 sata, računalu da radi 30 minuta, a televizoru 20 minuta.

Pročitaj više o edukaciji